Мінветеранів пропонує провести урок “Герої рідного краю”

 

Мінветеранів пропонує провести урок 

“Герої рідного краю” 

до Дня захисників і захисниць України




Мінветеранів пропонує до Дня захисників і захисниць України провести у закладах освіти області урок мужності “Герої рідного краюˮ, присвячений мешканцям місцевих територіальних громад, які дають відсіч російській агресії, захищають територіальну цільність нашої держави, та зробили особистий внесок у захист незалежності України.

Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України стало понад мільйон українців, щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України.

Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, стануть основою для розробки нових воєнних тактик та стратегій, а імена кожного захисника ізахисниці України назавжди закарбуються в історії України.


Немає коментарів:

Дописати коментар