Всесвітній тиждень грошей

 



Сьогодні в Україні розпочався Global Money Week 2024 (Всесвітній тиждень грошей) – міжнародна інформаційна кампанія для дітей та молоді з фінансової обізнаності. Національний банк України вдесяте підтримав цю ініціативу та вже традиційно став офіційним координатором кампанії в Україні.

Ключова тема цьогорічного заходу – "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє" – є актуальною для всіх країн-учасниць та набуває особливого значення в умовах війни в Україні. Оскільки вона концентрує увагу на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального й інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші від актуальних шахрайських схем.

Цього року Global Money Week триватиме з 18 до 24 березня 2024 року одночасно у світі та в Україні.

На учасників чекає насичена програма заходів з фінансової тематики, яку традиційно підготував Національний банк за підтримки Проєкту USAID "Інвестиції для стійкості бізнесу". Участь у заходах візьмуть дошкільнята, учні й студенти, а також освітяни, запрошені Міністерством освіти і науки України. До уваги дітей та молоді будуть представлені різноманітні конкурси, майстер-класи, вебінари та інші заходи в соціальних мережах за участю фахівців Національного банку та наших партнерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар